Společnost Yamaha představuje novou aplikaci MyRide

Vneste do své jízdy novou dimenzi!

Nová aplikace MyRide, vyvinutá exkluzivně společností Yamaha a dostupná zdarma všem jezdcům, bez ohledu na značku motocyklu či skútru, který vlastní, umožňuje sledování a ukládání podrobných údajů o každé jízdě. Pomocí aplikace Yamaha MyRide máte možnost zaznamenávat nejrůznější údaje, například úhel náklonu, zrychlování, rychlost, nadmořskou výšku či brzdnou sílu. Každá jízda vám tak přinese ještě více potěšení.

Kromě možnosti prohlížet a analyzovat vlastní jízdní výkon mohou jezdci rovněž sdílet své soubory ve formátu GPX (GPS Exchange Format)* s dalšími uživateli aplikace MyRide. Snadno lze také stahovat soubory ostatních uživatelů a porovnávat jejich výkony se svým. Aplikace MyRide dále umožňuje jezdcům přidávat snímky z oblíbených tras a podělit se o dobrodružství prostřednictvím sociálních médií.

Díky ukládání podrobných údajů o jízdním stylu a cílech cesty dostávají uživatelé prostřednictvím aplikace MyRide do rukou nástroj k vylepšení jízdních dovedností a ještě dokonalejším jízdním zážitkům. Jezdci si mohou ukládat podrobné údaje o všech motocyklech, na kterých jeli či které testovali - a také se mohou podívat na řadu nových tras díky souborům GPX od ostatních uživatelů aplikace MyRide.

Motocykl už máte. Nyní je na řadě pořídit si aplikaci! Stáhněte si zdarma aplikaci MyRide z obchodu App Store nebo Google Play.

*GPX je formát souboru, který umožňuje poskytovat data GPS softwarovým aplikacím, například navigacím nebo prohlížečům dat GPS. Lze použít k popisu průjezdních bodů, tratí a tras.