Posuňte svůj styl na novou úroveň s oblečením Yamaha pro rok 2024

V roce 2024 Yamaha zvyšuje laťku moderního oblečení inspirovaného motocykly a přináší další pečlivě vytvořenou kolekci moderních oděvů a doplňků. Nejnovější oblečení Yamaha obsahuje vše od triček přes jezdecké oblečení, pokrývky hlavy a rukavice až po novinky a zahrnuje více než 100 nových položek. Celý sortiment používá prvotřídní materiály a nejnovější techniky.

Řada oblečení Yamaha 2024 je nejnovější evolucí inspirace a stylu pro fanoušky dvou kol všech věkových kategorií a designovou inspiraci čerpá z retro motocyklů, městského oblečení, MotoGP, elektrokol a dalších aspektů světa třídy R.

Objevte svůj nový šatník Yamaha a vypadejte skvěle hned teď!

Kolekci oblečení pro rok 2024 tvoří sportovní závody, dědictví a retro atmosféra

Kolekce oblečení Paddock Blue Teamwear navržená ve stylu nejnovějších úžasných závodních strojů Yamaha R7 je inspirována ikonickým dvoutónovým modrým provedením a upoutá na první pohled. Oblečení Paddock Blue Teamwear se skládá z triček, bund a pokrývek hlavy pro dospělé i děti a zahrnuje také stylové jezdecké oblečení, které fanoušky přenese do světa třídy R.

Kolekce Paddock Blue Streetwear do oblečení Yamaha pro rok 2024 vnáší městský a sportovní styl 80. a 90. let a světlé barvy a je určena pro každodenní nošení doma i na ulici. Tato řada nabízí stylovou retro kombinaci sportovních triček i kalhot a také obsahuje velmi módní klobouky.

Kolekce Paddock Blue Essentials je tvořena nejprodávanějším oblečením Yamaha, vytvořeným pro použití na závodních okruzích i mimo ně. Na své si přijdou fanoušci všech věkových kategorií – v nabídce jsou trička, kšiltovky a mikiny, takže si můžete pořídit přirozený šatník Yamaha.

Zbrusu nová kolekce zavazadel Paddock Blue Luggage pro rok 2024 byla navržena společně s nejnovějším oblečením Paddock Blue a nabízí neomezené stylové možnosti. Kolekce Paddock Blue Luggage je navržena a vytvořena s ohledem na vysoký výkon, technickou dokonalost a funkčnost a představuje první zastávku každého fanouška značky Yamaha, pokud jde o batohy a brašny. Pro nejmladší fanoušky je určen kufr inspirovaný modelem R1, na kterém se mohou vozit.

Hnacím motorem kolekce Faster Sons pro rok 2024 je řada Sport Heritage XSR značky Yamaha, která je celosvětově oblíbená pro své neo-retro stylové prvky. Tato kolekce oblečení s vintage motivy vzdává hold závodním legendám značky Yamaha pomocí moderních technik a zahrnuje oblečení pro volný čas i pro jízdu v odstínech bílé, černé, khaki a oslnivé spálené oranžové.

Repliky z kolekce Monster Energy® Yamaha Racing byly vytvořeny pro fungování na špičce motocyklového závodění, jsou funkční a stylové a okamžitě je poznáte z paddocku MotoGP. Řadu Monster Energy® Yamaha Racing, která je nepostradatelná pro fanoušky závodů, tvoří precizně zpracovaná trička, svetry, polokošile a čepice ve stylu závodního stroje M1.

Milovníci motokrosu mohou své nové oblíbené vybavení najít v kolekci MX. Yamaha již druhým rokem spolupracuje se společností Alpinestars a spojila modrou a bílou barvu s inspirací pocházející z nejnovějších MX motocyklů. Dospělí i dětští motokrosoví jezdci mohou společně jet na plný plyn v řadě terénních kousků, které nabízejí ochranu, styl a pohodlí.

High-tech kolekce Cycle, pečlivě navržená ve spolupráci s Alpinestars, je určena pro vysoké nároky silničních závodů a jízdy na horských kolech. Kolekce Cycle je stylizována v souladu s nejnovějšími řadami elektrokola Yamaha MORO 07 a Paddock Blue a představuje nový šatník pro cyklisty hledající dobrodružství.

Nová řada rukavic pomáhá zákazníkům společnosti Yamaha zažít bezpečnou jízdu v pohodlném stylu po celý rok a umožňuje jezdci vychutnat si každý okamžik v sedle. Kolekce rukavic pro rok 2024 je vyrobena z vysoce kvalitní kůže a tkanin zajišťujících ochranu a odolnost a každý si v ní najde něco pro sebe a svůj stroj.

Kolekce Baby pro rok 2024 inspirovaná ikonickou značkou Yamaha Racing a nejnovějším oblečením Paddock Blue představuje řadu zábavných a funkčních výrobků, které batolatům poskytnou vynikající pohodlí. Kolekce Baby zahrnuje body i hračky a je ideální pro vstup nejmladších členů do rodiny Yamaha.

Kolekce Novelties pro rok 2024 je navržena tak, aby do každodenního života vnesla jedinečnou zábavu s Yamahou, a obsahuje směs doplňků, kterými může každý fanoušek prezentovat svou vášeň. Předměty inspirované nejnovějším oblečením a navržené spolu s ním, jako jsou zbrusu nová skládací židle, láhev na vodu, přívěsek na klíče s multifunkčním nástrojem a plátěné tašky, nabízejí funkci, kterou mohou využít všichni fanoušci značky Yamaha.

Kompletní nabídku si můžete prohlédnout na tomto odkazu