Nové modely NMAX a D’elight: Yamaha nabízí každému chytřejší způsob pohybu

Doba nové osobní mobility je zde

Nabídka modelů, objednávka, konfigurátor

Nikdy předtím nebyla řada modelů Yamaha Urban Mobility tak užitečná a důležitá pro každého, kdo žije, pracuje nebo hraje ve městě. Pandemie Covid prudce urychlila trend směrem k nové osobní mobilitě – mnoho lidí změnilo své chování a hledá alternativní řešení dopravy, která jim umožní vyhnout se přeplněným místům a zůstat tak ve větším bezpečí.

Modely Yamaha Urban Mobility nabízejí každému dojíždějícímu přístupný a spolehlivý způsob pohybu po městě i okolí. Každý model je vybaven plně automatickou převodovkou typu „nastartuj a jeď“, která usnadňuje jízdu, a zcela nové modely NMAX 125 a D’elight lze v mnoha evropských zemích řídit s oprávněním skupiny B* a nabízí řidičům automobilů rychlý a jednoduchý přechod na dvě kola.

Řada Tricity se dvěma předními koly, které zajišťují lepší trakci i brzdění, je ideální volbou pro dojíždějící, kteří ocení zvýšený pocit stability a sebevědomí vycházející z uspořádání se třemi koly. Modely Tricity 300 a Tricity 125 lze řídit také s oprávněním skupiny B*, což dává současným dojíždějícím ve městech příležitost usnadnit, zlevnit a zpříjemnit každou cestu.

Každý model Yamaha Urban Mobility poskytuje skutečnou alternativu každému dojíždějícímu, který chce změnit svůj životní styl a dosáhnout lepší rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem. Zcela nový model NMAX 125/155 v novém sportovním designu kapotáže přináší prvotřídní kvalitu a svižný výkon základní třídě skútrů, moderní nový styl zcela nového modelu D’elight je navržen se zvláštním důrazem na řidičky, které hledají lehký a módní způsob pohybu, a model Tricity 300 je nyní vybaven motorem plně vyhovujícím EU5 a lze na něm jezdit také s oprávněním skupiny B*.

Každý model nabízí něco jiného, aby vyhovoval různým individuálním stylům života, ale všechny mají jedno společné – každý skútr v řadě Yamaha Urban Mobility umožňuje dodržovat bezpečný odstup během pandemie Covid i mimo ni.     

*V různých zemích mohou existovat různá omezení podle platných místních zákonů.

Úplně nový NMAX 125: Ve městě je ve svém živlu

NMAX 125 je nejprodávanějším modelem z řady Yamaha Urban Mobility s doposud prodanými více než 72 000 kusy a společně s modelem NMAX 155 tvoří téměř dvě třetiny prodeje strojů Yamaha v tomto stále důležitějším segmentu.  Společnost se rozhodla posunout model NMAX na další úroveň a oslovit ještě větší globální publikum, a proto zcela přepracovala tento důležitý model, který bude opět nabízen ve variantách o objemu 125 ccm a 155 ccm.

NMAX, který byl poprvé představen v roce 2015, je prémiovým skútrem se sportovním charakterem, který je zaměřen na základní trh. Tato speciální kombinace svižného výkonu motoru s vynikajícím jízdním komfortem a pozoruhodnou hospodárností zajistila jeho trvalý úspěch. Díky svému vysokému výkonu a vynikajícímu poměru ceny a výkonu je ideálním prostředkem pro městské dojíždění pro muže i ženy, kteří potřebují rychlou, snadnou a spolehlivou každodenní přepravu – a díky svému sportovnímu vzhledu a zábavnému charakteru je ideálním jednostopým strojem pro mladší majitele s rušný společenský život. Model NMAX 125 je možné v řadě evropských zemí řídit s oprávněním skupiny B*, což z něj činí skutečnou alternativu k automobilu pro všechny cesty kromě těch nejdelších.

V modelovém roce 2021 představuje Yamaha model NMAX 125/155 se zcela novým designem kapotáže, novým rámem a prémiovým povrchem se speciálními prvky. Motor Blue Core plně splňuje normu EU5 a pravděpodobně nejvýznamnější změnou je osazení špičkové jednotky Simple Communication Control Unit společnosti Yamaha, která přináší úplnou konektivitu a nabízí každému zákazníkovi příjemnější a informovanější zážitek z jízdy.

*V různých zemích mohou existovat různá omezení podle platných místních zákonů.

Motor EU5 Blue Core o objemu 125 ccm

Jednoválcový čtyřtaktní kapalinou chlazený čtyřventilový motor stroje NMAX o objemu 125 ccm byl vyvinut s využitím sofistikované technologie malých motorů Blue Core od společnosti Yamaha, která je navržena tak, aby dosahovala nejlepší úrovně spotřeby paliva a aby přinášela radost z jízdy na skútru. Technologie Blue Core se zaměřuje na tři oblasti – zvyšování účinnosti spalování, snižování ztrát energie a zvyšování účinnosti chlazení. Je součástí probíhajícího procesu, který se neustále vyvíjí, aby zajistil, že modely NMAX – i všechny ostatní nízkoobjemové modely Yamaha – i nadále dokázaly nabídnout ideální kombinaci výkonu, zábavy a hospodárnosti.

Jednou z klíčových technologií Blue Core je technologie variabilního řízení ventilů (VVA) motoru o objemu 125 ccm. Ten je vybaven speciálním vačkovým hřídelem sání, který se skládá ze dvou vačkových oblouků, z nichž jeden je ideální pro nízké až střední otáčky a druhý zase pro otáčky vysoké. Systém VVA automaticky přepíná mezi oběma vačkami, aby dosáhl co nejefektivnějších charakteristik spalování, čímž poskytuje svižný výkon a vysokou úroveň účinnosti motoru.

NMAX 125 s výkonem 9,0 kW při 8000 ot./min přináší výrazné zrychlení, které je navrženo tak, aby si stroj hravě poradil s městským provozem. Spolu s extrémně nízkou spotřebou paliva je tento sportovní dopravní prostředek pro městské dojíždění jedním z nejméně nákladných způsobů pohybu – a také jedním z nejpříjemnějších druhů městské dopravy.

Nový sportovní design kapotáže s prémiovým povrchem

Nový sportovní design kapotáže těží z ještě vyšší úrovně povrchové úpravy, která mění celkový vzhled a dojem modelu 2021 NMAX a posouvá tento městský skútr na další úroveň. Úplně nová přední část s novým dynamickým dvojitým LED světlometem a zabudovanými obrysovými světly vytváří dynamičtější a sofistikovanější vzhled. A integrované koncové světlo a zadní směrová světla vylepšují prémiový vzhled modelu NMAX 125.

Kromě ostřejšího sportovního vzhledu nabízí nová přední kapotáž lepší ochranu před větrem a deštěm a vylepšená aerodynamika snižuje hluk větru a zlepšuje tak kvalitu jízdy.

Nový design rámu

Přestože je nový rám modelu NMAX 125 skrytý za novou kapotáží, byl navržen tak, aby ve srovnání se současným modelem nabídl řadu významných vylepšení. Klíčovým rysem je nově navržený středový tunel, který pojme větší 7.1litrovou palivovou nádrž. To nejen poskytuje větší dojezd na jedno natankování – kolem 300 km – ale také poskytuje vylepšené a centralizované umístění těžiště, které poskytuje zvýšenou agilitu a lepší manévrovací schopnosti.

Nový rám spolu s přepracovanou kapotáží také zvyšuje ergonomii pro pohodlnější jízdu. Vylepšená aerodynamika navíc přispívá k velmi nízké spotřebě paliva a také pomáhá omezit narážení větru do těla, čímž zlepšuje úroveň cestování.

Systém kontroly trakce

Mnoho zákazníků modelů NMAX 125 může být na dvou kolech nováčkem, proto je tento stroj pro městské dojíždění s nízkou hmotností a příjemnou agilitou ideální volbou. Systém kontroly trakce dává řidiči větší jistotu při akceleraci na mokrém nebo nezpevněném povrchu vozovky okamžitým omezením výkonu přenášeného na zadní kolo, když jsou detekovány jakékoli známky prokluzu pneumatiky.

Motor s technologií Start & Stop

Nový motor Blue Core o objemu 125 ccm splňující normu EU5 je nejčistší běžící a nejekonomičtější pohonná jednotka, jakou kdy modely NMAX používaly, a jeho nová přepínatelná technologie Start & Stop pomáhá dále snižovat nejen místní znečištění, ale i náklady na palivo. Když je systém zapnutý, funkce Start & Stop automaticky vypne motor, kdykoli se skútr zastaví na semaforu nebo křižovatce, a okamžitě jej znovu nastartuje, jakmile uvolníte brzdy a otočíte plynovou rukojetí.

Připojení Bluetooth s řídicí jednotkou SCCU Simple Communication Control Unit

NMAX je první skútr vybavený řídicí jednotkou Yamaha Simple Communication Control Unit (SCCU), snadno použitelnou elektronickou technologií, která je navržena tak, aby jezdce informovala a aby každá jízda byla zábavnější a přínosnější.

Majitelé skútrů NMAX 125 a 155 si mohou do chytrého telefonu stáhnout bezplatnou aplikaci Yamaha MyRide a poté spárovat svá zařízení s jednotkou SCCU pomocí Bluetooth, pokud jsou v blízkosti stroje. Po připojení poskytuje aplikace MyRide jezdci plný přístup k široké škále technických a provozních informací, včetně stavu akumulátoru a oleje, spotřeby paliva a dalších. K dispozici je dokonce i vyhledávač parkování, který jezdci umožňuje najít jeho stroj NMAX pomocí posledního připojeného umístění telefonu.

Díky použití MyRide má každý majitel modelu NMAX také přístup k mnoha vzrušujícím funkcím, včetně Ride & Record, která z předchozích jízd zaznamenává data, jako je úhel náklonu, zrychlení, rychlost, vzdálenost a další. Data lze sdílet s ostatními uživateli aplikace MyRide z celého světa a lze také objevovat a sdílet nové jízdní trasy.

Jakmile bude nový model k dispozici u prodejců Yamaha, všichni majitelé strojů NMAX budou mít přístup k výukovému videu, které jim ukáže, jak používat aplikaci MyRide a využívat její širokou škálu funkcí.
 

Připojené LCD přístroje

Skútr NMAX je dodáván se zcela novými špičkovými LCD přístroji, které jsou plně propojeny s novou jednotkou SCCU. Jezdci mohou zobrazit obvyklé informace o rychlosti, vzdálenosti, stavu paliva a teplotě. Nový NMAX 125 je ale tak výjimečný proto, že jeho připojené přístroje mají také ikony, které rozsvítí a upozorní jezdce na příchozí hovory, e-maily a SMS zprávy – a také zobrazují stav baterie chytrého telefonu.

Systém bezklíčového zapalování Smart Key

Tento nejprodávanější skútr je vybaven jedněmi z nejpůsobivějších elektronických technologií v této kategorii a kromě nové jednotky SCCU a připojených LCD přístrojů je NMAX také vybaven bezklíčovým zapalováním Yamaha Smart Key. Tento pohodlný systém umožňuje jezdci NMAX aktivovat stroj, pokud má Smart Key u sebe v bundě nebo tašce, takže je každá cesta o něco jednodušší a rychlejší – a je to také jedna z mnoha špičkových funkcí, díky nimž se jedná o jeden z nejatraktivnějších strojů pro jízdu po městě ve své třídě.

Úložný prostor pod sedlem

Pohodlné dvojité sedlo lze otevřít a odkrýt tak velký úložný prostor, do kterého se vejde helma nebo jiné osobní věci. Tento uzamykatelný prostor je také odolný proti povětrnostním vlivům, takže je ideální pro přepravu nejrůznějších věcí potřebných pro práci nebo ke hře.

Napájecí zásuvka a přední kapsy

Jednotka SCCU modelu NMAX 125 poskytuje jezdci plnou konektivitu a nové funkce přístrojů upozorní na přijetí každého e-mailu, textové zprávy nebo telefonního hovoru na chytrém telefonu uživatele. 12V napájecí zásuvka umožňuje udržovat zařízení řidiče nabité a přední kapsa usnadňuje přístup k chytrému telefonu, peněžence nebo fotoaparátu.

Přední a zadní kotoučové brzdy se systémem ABS

Brzdový systém je jedním z nejlepších ve své třídě a je vybaven 230mm přední kotoučovou brzdou a 230mm zadní kotoučovou brzdou, které poskytují dostatečný a kontrolovatelný brzdný výkon. Obě brzdy standardně využívají jednotku ABS, aby se při nadměrném brzdění zabránilo smyku, což začínajícím jezdcům zaručuje větší klid při jízdě v podmínkách s nízkou přilnavostí.

Originální příslušenství a jezdecké vybavení

Společnost Yamaha vyvinula pro nový model NMAX komplexní řadu originálního příslušenství, které umožňuje jezdcům upravovat si skútry na míru tak, aby odrážely jejich životní styl a požadavky. Společnost Yamaha také vytváří novou řadu vybavení pro jezdce pohybující se po městě, veškeré podrobnosti budou brzy oznámeny.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI MODELU NMAX 125

  • Motor 125 ccm EU5 Blue Core – snížené emise s nižší spotřebou paliva
  • 9,0 kW při 8 000 ot./min
  • Vynikající spotřeba paliva: Zapnutý systém Start & Stop: 2,2 litru / 100 km
  • Nízké emise CO²: Zapnutý systém Start & Stop: 52 g/km
  • Variabilní řízení ventilů (VVA)
  • Nový sportovní design kapotáže
  • Nově navržený rám pro lepší ergonomii a snadnější manévrování
  • Systém kontroly trakce
  • Přepínatelné zapnutí/vypnutí technologie Start & Stop
  • Dvojité předními světlomety LED, zabudovaná obrysová světla a integrovaná směrová světla
  • Připojení Bluetooth s řídicí jednotkou SCCU Simple Communication Control Unit
  • Bezklíčové zapalování Smart Key
  • Větší 7.1litrová palivová nádrž poskytuje dojezd na jedno natankování kolem 300 km
  • Úložný prostor pod sedlem
  • Připojené LCD přístroje
  • Napájecí zásuvka a přední kapsy
  • 230 mm přední a 230 mm zadní kotoučová brzda, obě vybavené ABS
  • K řízení stačí řidičské oprávnění skupiny B*

*V různých zemích mohou existovat různá omezení podle platných místních zákonů.

DOPLŇKOVÉ PRVKY MODELU NMAX 155

  • Motor EU5 Blue Core o objemu 155 ccm
  • 11,1 kW při 8 000 ot./min
  • Zvýšené zrychlení a nejvyšší rychlost, snazší předjíždění

Cena a dostupnost

Ceny se v jednotlivých zemích liší. Podrobnější informace získáte u svého distributora. NMAX 125 bude u prodejců Yamaha k dispozici od února 2021. NMAX 155 bude u prodejců Yamaha k dispozici od srpna 2021.
 

Barvy

NMAX 125/155         Anodized Red

                                        Phantom Blue

                                        Power Gray

Zcela nový D’elight: Snadná doprava

Zcela nový model D’elight je díky novému modernímu unisex designu a pohonu v podobě hospodárného a tichého motoru o objemu 125 ccm splňujícího normu EU5 je navržen pro ženy i muže s rušným městským životním stylem požadující stylový, přístupný a snadno použitelný skútr, který splňuje jejich každodenní potřeby.

Motor EU5 Blue Core o objemu 125 ccm

D’elight je ideálním prostředkem pro městské dojíždění díky pozoruhodně tichému a hospodárnému motoru o objemu 125 ccm, který plně splňuje normu EU5 pro rok 2021. Nejnovější motor využívající špičkovou technologii Blue Core společnosti Yamaha, která zajišťuje optimální účinnost chodu, poskytuje maximální točivý moment při pouhých 5 000 ot./min. To jsou podstatně nižší otáčky než u jiných skútrů v této třídě. 

Díky extrémně nízké hmotnosti má model D’elight vynikající poměr výkonu k hmotnosti, který zaručuje svižné a citlivé zrychlení. Proto je tento nový unisex skútr jedním z nejrychlejších a nejhospodárnějších způsobů pohybu po městě. A protože maximální točivý moment motoru je dosahován při mnohem nižších otáčkách než u mnoha jiných skútrů, nabízí model D’elight uvolněnější a příjemnější jízdu.
 

Nový unisex design kapotáže

Nový model D’elight dostává pro rok 2021 nový moderní design unisex kapotáže, která má zaoblenější světlomet, zapuštěná směrová světla a obrysovou svítilnu. Upravená přední kapotáž poskytuje vynikající ochranu před větrem a prostorná a plochá oblast nášlapů zajišťuje pohodlnou jízdní polohu spolu se snadným přístupem. 

Nejlehčí ve své třídě

S hmotností pouhých 101 kg s palivem a olejem je nový D’elight nejlehčím skútrem ve své třídě, což z něj činí ideální volbu pro jízdu po městě a jeho okolí i pro začínající jezdce obou pohlaví. Tato extrémně nízká hmotnost nabízí řadu výhod, včetně zvýšené agility – zejména v městském provozu s častým zastavováním a rozjížděním – a také snazšího parkování a postavení skútru na stojan.

Motor s technologií Start & Stop

Pro rok 2021 je nový D’elight vybaven nejnovější vypínatelnou technologií motoru typu Start & Stop. Když je systém zapnutý, funkce Start & Stop automaticky vypne motor, kdykoli se skútr zastaví na semaforu nebo křižovatce, aby minimalizoval místní znečištění a snížil spotřebu paliva – a okamžitě jej znovu nastartuje, jakmile uvolníte brzdy a otočíte plynovou rukojetí.

Velký úložný prostor pod sedlem

D’elight disponuje velkým úložným prostorem pod sedlem, což z něj činí ideální volbu pro každodenní dojíždění. Pohodlné dvojité sedlo lze odemknout a zpřístupnit tak vodotěsný úložný prostor, který jsou dostatečně velký na to, aby se do něj vešla jedna integrální helma – jako jeden z mála modelů v této třídě. Je to také ideální místo pro bezproblémovou a bezpečnou přepravu různých osobních nebo pracovních věcí – a přijde vhod i v případě, že potřebujete nakoupit na poslední chvíli.

12palcové přední kolo

Nový D’elight je vybaven 12palcovým předním kolem, které přispívá k extrémně agilním jízdním vlastnostem tohoto stroje pro městské dojíždění. 6paprsková kola z lehké slitiny minimalizují neodpruženou hmotnost a pomáhají dosáhnout nejnižší hmotnosti skútru v této třídě. Přední pneumatika 90/90-12 a zadní pneumatika 100/90-10 poskytují vynikající trakci.     

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI MODELU D’elight

  • Motor 125 ccm EU5 Blue Core – snížená spotřeba paliva, čistší chod
  • Vynikající spotřeba paliva: Zapnutý systém Start & Stop: 1,8 litru / 100 km
  • Nízké emise CO²: Zapnutý systém Start & Stop: 42 g/km
  • Módní a moderní design kapotáže s přitažlivostí pro všechny
  • Přepínatelné zapnutí/vypnutí technologie Start & Stop
  • Nejnižší hmotnost ve třídě zaručuje snadnou ovladatelnost a bezproblémové parkování
  • Úložný prostor pod sedlem pro každodenní pohodlí při dojíždění po městě
  • Nový zaoblený světlomet a větší LCD přístroje s analogovým rychloměrem
  • 12palcové přední kolo pro agilní řízení
  • Zapuštěná přední směrová světla a zapuštěné obrysové světlo
  • Nová manipulační rukojeť pro snadné parkování
  • K řízení stačí řidičské oprávnění skupiny B*

*V různých zemích mohou existovat různá omezení podle platných místních zákonů.

Originální příslušenství a jezdecké vybavení

Společnost Yamaha vyvinula pro nový model D’elight komplexní řadu originálního příslušenství, které umožňuje jezdcům upravovat si skútry na míru tak, aby odrážely jejich životní styl a požadavky. Společnost Yamaha také vytváří novou řadu vybavení pro jezdce pohybující se po městě, veškeré podrobnosti budou brzy oznámeny.

Cena a dostupnost

Ceny se v jednotlivých zemích liší. Podrobnější informace získáte u svého distributora. D’elight bude u prodejců Yamaha k dispozici od prosince 2020.

Barvy

D’elight               Pearl White

                              Power Black

                              Lava Red

Tricity 300: Nejlepší dopravní prostředek ve městě

Stroj Yamaha Tricity 300, s nejlepší specifikací ve své třídě, prémiovou povrchovou úpravou a uživatelsky přívětivou technologií se okamžitě etabloval jako klíčový model ve velmi úspěšné řadě Yamaha Urban Mobility. Jeho motor splňující normu EU5 je jednou z technologicky nejpokročilejších pohonných jednotek ve své třídě a jeho technologie Blue Core mu zajišťuje ideální rovnováhu mezi výkonem, hospodárností a všestranností. To z něj dělá perfektní stroj pro městské dojíždění pro každého – od stávajících jezdců na skútrech až po řidiče automobilů s řidičským oprávněním skupiny B*.

Podvozek tříkolového stroje Tricity 300 je jedním z nejpokročilejších v této kategorii a je vybaven technologií vícekolového podvozku s náklonem (LMW) společnosti Yamaha se dvěma předními koly, které poskytují lepší pocit bezpečí, stability a důvěry při všech změnách povrchu a počasí. Díky rozvoru 1590 mm, rozchodu 470 mm a rozložení hmotnosti 50 : 50 – a úhlu zatáčení plných 72° – je Tricity 300 snadno ovladatelný a umožňuje snadné parkování.

Aktivní, inteligentní a moderní design modelu Tricity 300 byl silně ovlivněn nejprodávanějšími sportovními skútry Yamaha i pozoruhodným motocyklem NIKEN. Jeho kompaktní a aerodynamická přední kapotáž s krátkým převisem zdůrazňuje lehký a hbitý charakter a barevně sladěné blatníky obepínají 14palcová přední kola s velkým průměrem a pneumatiky šířky 120, které zaručují velmi citlivou trakci vpředu.

Do velkého úložného prostoru pod sedlem se vejdou dvě integrální helmy nebo jedna integrální helma a aktovka velikosti A4. Prostor je navíc vybaven vnitřním LED osvětlením. Bezklíčové zapalování Smart Key usnadňuje život a pohodlí zvyšují funkce jako parkovací brzda nebo 12V zásuvka.

Model Tricity 300 je přístupný, příjemný a stylový – a nabízí nejlepší poměr snadno použitelného výkonu, cenové dostupnosti a ovladatelnosti. Je zkrátka nejlepším prostředkem pro pohyb ve městě.

*V různých zemích mohou existovat různá omezení podle platných místních zákonů.

Originální příslušenství: Balíčky příslušenství Tricity 300

Společnost Yamaha nabízí pro Tricity 300 širokou a neustále se vyvíjející řadu originálního příslušenství, která zahrnuje díly pro výkon, pohodlí a styl. Pro větší pohodlí zákazníků vytvořila Yamaha také řadu balíčků příslušenství, které byly vyvinuty tak, aby vyhovovaly různým potřebám a životnímu stylu.

Sada Winter Pack se skládá z vyhřívání rukojetí, sadu vodítek plynu, připojovací kabel a zástěry, které poskytují větší pohodlí v chladnějším počasí, což umožňuje používat model Tricity 300 po celý rok. Jezdci, kteří hledají sportovnější styl, si mohou vybrat sadu Sport Pack, která se skládá ze sportovního štítu, sady nášlapů a držáku registrační značky. Sada Urban Kit obsahuje vysoký štít, 39litrový horní kufr s opěradlem a zadní nosič.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI MODELU Tricity 300

  • Výkonný a úsporný motor Blue Core o objemu 300 ccm splňující normu EU5
  • Snadný a přístupný model pro mobilitu do města na 3 kolech
  • Nejlepší specifikace ve své třídě s uživatelsky přívětivou technologií
  • K řízení stačí řidičské oprávnění skupiny B v souladu s platnými místními zákony
  • Systém Standing Assist pro větší pohodlí při stání
  • Nejlehčí ve své třídě se snadnou ovladatelností a parkováním
  • Velký úložný prostor pro 2 integrální helmy nebo aktovku A4
  • Snadno pochopitelné LCD přístroje automobilového stylu
  • Na všech kolech kotoučové brzdy o velkém průměru 267 mm s ABS a UBS

Cena a dostupnost

Ceny se v jednotlivých zemích liší. Podrobnější informace získáte u svého distributora. Tricity 300 bude u prodejců Yamaha k dispozici od února 2021

Barvy

Tricity 300          Nimbus Grey

                              Tech Kamo

                              Gunmetal Grey

Tricity 125/155: Milujte svůj způsob pohybu

Tricity 125/155 pokračuje pro rok 2021 se stejnou specifikací EU4. V závislosti na místních odlišných pravidlech EU4 lze současný model prodávat po celý rok 2021. Uvedení verze EU5 na trh plánujeme na počátek roku 2021.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI MODELU Tricity 125/155

  • Elegantní a cenově dostupný městský dopravní prostředek se třemi koly
  • Technologie vícekolového podvozku s náklonem (LMW) usnadňuje řízení a přináší pocit jistoty při průjezdu zatáčkami
  • Lehký a kompaktní stroj pro hbitost v provozu
  • Elegantní a moderní design kapotáže
  • Dostatek úložného prostoru
  • Uvolněná a pohodlná jízdní poloha se snadno přístupnými nášlapy
  • Živý, hospodárný a tichý motor Blue Core 125 ccm
  • Přední a zadní kotoučové brzdy s ABS zajišťují plynulé a účinné brzdění
  • Výkonný LED světlomet umožňuje vidět a být viděn

Barvy

Tricity 125/155          Icon Grey

                                      Milky White

                                      Matt Grey