NIKEN: Představujeme technologie znamenající revoluci

 

Nabídka

Přináší zcela novou úroveň jistoty v zatáčkách


Zcela nový stroj Yamaha NIKEN, premiérově představený na veletrhu EICMA koncem roku 2017, je připraven nabídnout naprosto novou dimenzi jízdních vlastností. NIKEN vnáší mezi motocykly zcela novou koncepci v podobě revoluční platformy vícekolového podvozku s náklonem (LMW) spojenou s dosud nepoznanou mírou jistoty při projíždění zatáček.

Unikátní a převratná technika nového stroje NIKEN přináší jezdcům celou řadu výhod. Nový videoklip, který dnes společnost Yamaha zveřejňuje, podrobně představuje technická řešení klíčových prvků použitých v nové konstrukci podvozku typu LMW.


Vysvětlení konstrukčních řešení vícekolového podvozku s náklonem (LMW)


V nejnovějším videu zveřejněném společností Yamaha jsou objasněny všechny aspekty vícekolového podvozku s náklonem (LMW) s Ackermannovou geometrií řízení, včetně podrobných schémat, která detailně vysvětlují, jaké výhody tento jedinečný nový systém přináší jezdcům na stroji NIKEN.

Video odhaluje vše, od konstrukce vzpěr paralelogramu podvozku LMW až po vysunuté čepy a obrácenou přední vidlici s dvojitými trubkami. Názorně tak představuje, jak jednotlivé součásti přispívají ke skvělým jízdním vlastnostem stroje NIKEN při průjezdu zatáčkami, stejně jako k unikátním sportovním jízdním zážitkům. Diváci také uvidí, jak jedinečný hybridní rám společně s dlouhou hliníkovou kyvnou vidlicí a speciální geometrií podvozku vytváří jeden z nejoriginálnějších a nejzajímavějších současných modelů.

Každý, koho nový stroj NIKEN zajímá, se může nyní podívat, jak tato revoluční technika od společnosti Yamaha umožňuje vychutnat si zcela nové jezdecké zážitky:

REZERVACE NIKENA