Nabídka sportovních skútrů pro rok 2019 se rozrostla o speciální edici XMAX IRON MAX

Nová řada prémiových sportovních skútrů XMAX IRON MAX
Sportovní skútry Yamaha
Modelová řada sportovních skútrů Yamaha sestává z úchvatných, dynamických modelů. TMAX představuje model, který má zásluhu na vzniku segmentu maxiskútrů a jejich designu. Tyto špičkové sportovní skútry s výkonnými motory a moderním konstrukčním řešením rámu spojují kultovní styl s úžasným charakterem motocyklu.
Nejprodávanější sportovní skútry XMAX 400/300/125 představují díky dynamickému designu inspirovanému převratným modelem TMAX dokonalé spojení atraktivního módního vzhledu, úchvatného výkonu a každodenní praktičnosti, což dokládá skutečnost, že od roku 2005 se v Evropě prodalo přes 370 000 kusů modelů XMAX. Nejpopulárnější XMAX 300, kterého se v roce 2018 prodalo více než 17 000 kusů, vévodí segmentu kubatury nad 250 ccm. To z něj po MT-07 činí nejúspěšnější model značky Yamaha v Evropě.
Modely TMAX a XMAX nezapřou geny řady MAX. Od svého uvedení na trh nastavily nová pravidla a do evropských ulic vnesly novou úroveň výkonnosti, módního vzhledu a stylu. Tyto modely, které si vybudovaly pevnou pozici jako nejlepší sportovní skútry, dělají vše na MAX.
Buďte rychlí a nekompromisní na novém XMAX IRON MAX!
Pouhý rok po úspěšném uvedení nové řady XMAX společnost Yamaha představuje novou speciální edici XMAX IRON MAX s ještě bohatší výbavou, která potvrzuje výjimečné postavení těchto ostrých sportovních skútrů. Nová speciální edice s modely kubatury 400, 300 a 125 je určena zákazníkům, kteří požadují praktičnost a dynamiku, a osloví každého, kdo hledá špičkové provedení a osobitý stylový vzhled.
Mezi nejdůležitější nové prvky skútrů XMAX IRON MAX patří speciálně tvarované sedlo s integrovanou opěrkou jezdce doplněné hliníkovými stupačkami navrženými tak, aby zvýraznily exkluzivitu těchto tří prémiových skútrů. Další kvalitní detaily zahrnují například chromované orámování rychloměru a koncové světlo s kouřově tónovaným prosvětlovacím krytem.
V prostorném a ergonomickém kokpitu modelů XMAX IRON MAX najdeme kožené čalounění, které umocňuje dojem luxusu. Elegantní, vytříbenou novou barvu kapotáže Sword Grey doplňují nová loga zdůrazňující prestižní charakter těchto výjimečných sportovních skútrů.

Klíčové vlastnosti modelů XMAX IRON MAX
  • Exkluzivní barva Sword Grey
  • Speciální nové dvojsedlo
    Kožené čalounění
    Hliníkové stupačky
    Matně chromovaný rámeček rychloměru
    K dispozici v kubaturách 125 ccm, 300 ccm a 400 ccm

Klíčové vlastnosti modelu XMAX
  • Dokonalá kombinace stylu, výkonnosti a funkčnosti
  • Přední vidlice motocyklového typu pro prvotřídní jízdní vlastnosti
  • Praktický systém bezklíčového zapalování Smart Key
  • Velký úložný prostor pod sedlem pro dvě integrální helmy
  • Luxusní sedlo se samostatnou opěrkou
  • Výkonný a hospodárný kapalinou chlazený motor splňující požadavky normy EU4
  • Systém kontroly trakce (TCS) pro větší bezpečnost a jistotu
  • Všechny modely jsou vybaveny systémem ABS
  • Verze 125, 300 a 400
TMAX 2019
V roce 2019 budou skútry TMAX DX, TMAX SX a TMAX SX Sport Edition dostupné v nových barevných variantách, modely TMAX a XMAX si zachovávají svá stávající barevná provedení.
Originální příslušenství - ukažte svůj styl
Sady příslušenství XMAX
Yamaha nabízí pro modely XMAX a XMAX IRON MAX širokou, stále se rozrůstající řadu originálního příslušenství, které si zákazníci mohou samostatně dokoupit. Kromě toho představí společnost Yamaha v roce 2019 novou řadu sad příslušenství pro modely XMAX, se kterými bude jednoduché vybrat si optimální kombinaci příslušenství pro různé potřeby nabízející rychlá a bezproblémová řešení.
Sady byly sestaveny po pečlivé analýze, kterou společnost Yamaha vypracovala na základě nejžádanějších produktů pro jednotlivá roční období. Kladou si za cíl maximálně vyjít vstříc požadavkům zákazníků a zajistit jim co nejvyšší spokojenost.
Sada Urban Pack obsahuje 39litrový horní box, polstrování opěrky, vysoký štít, zadní nosič a brašnu s přepážkou. Sada Sport Pack obsahuje sportovní štít, stupačky, držák registrační značky a plastové kryty. K dispozici je také zimní sada Winter Pack sestávající z vyhřívaných rukojetí, signalizačního panelu vyhřívaných rukojetí, přehozu na nohy a nabíječky baterií. Sady jsou dostupné pro všechny verze XMAX u dealerů Yamaha. Sady se cenově liší.
Nabídka originálního příslušenství pro sportovní skútry zahrnuje širokou řadu produktů vylepšujících funkčnost, styl a výkon, například návleky na řídítka, vyhřívané rukojeti, štíty, zavazadla, nasazovací tlumiče a další. Můžete si tak postavit skútr podle svých požadavků a potřeb. Kompletní informace najdete na adrese www.yamaha-eu.com.
Vytvořte si svou vysněnou sbírku v bezplatné aplikaci MyGarage
Aplikace MyGarage s více než 1 milionem stažení nabízí nejlepší způsob, jak si vytvořit vysněnou sbírku sportovních skútrů Yamaha - a navíc je zcela zdarma! Po stažení bezplatné aplikace si každý může vytvářet své vlastní verze vozidel Yamaha.
V aplikaci MyGarage si mohou zákazníci přizpůsobovat skútry pomocí široké řady originálního příslušenství a výsledek si prohlédnout online ze všech úhlů. Jakmile vytvoříte jedinečný skútr, můžete ho uložit a sdílet s přáteli - a až se definitivně rozhodnete, která verze je pro vás ta pravá, stačí ji poslat prodejci Yamaha, který ji promění ve skutečnost.
Barvy sportovních skútrů pro rok 2019

TMAX DX:
TMAX SX:
TMAX SX Sport Edition:
TMAX:
  • Midnight Black

XMAX IRON MAX 400/300/125:


XMAX 400/300/125

  • Phantom Blue
  • Blazing Grey