Klasické barvy Yamaha pro modely XSR900 a XSR700 2019

Faster Sons: Retrostyl s moderními technologiemi
Modely Yamaha řady Sport Heritage vychází ze sedmdesáti let zkušeností společnosti získaných při konstrukci a výrobě nejslavnějších a nejkultovnějších motocyklů na světě.

Svět motocyklů se za tu dobu změnil téměř k nepoznání. A přesto se ani v nejmenším nezměnily jedinečné emoce a nadšení při jízdě na dvou kolech. Filozofie designu Faster Sons spojuje módní retrostyl s vyspělou technologií motoru a podvozku. Výsledkem jsou nesmírně atraktivní, zábavné a strhující modely.

Modely XSR900 a XSR700 s nadčasovým designem, obnažeností a přirozenou jízdní pozicí ztělesňují podstatu jízdy na motocyklu, přičemž současně nabízejí úchvatný výkon, agilní ovladatelnost a nejnovější technologii elektronického řízení.

Závody inspirovaná barva Garage Metal již v březnu 2019
Originální a nadčasový design modelů XSR Sport Heritage byl pro rok 2019 umocněn odvážným, ale jednoduchým barevným provedením Garage Metal inspirovaným červenobílou kapotáží, kterou v 70. letech proslavily závodní motocykly Yamaha sbírající triumfy na Velkých cenách.

Tento klasický design zdobí silný červený svislý pruh s výrazným černým obrysem na hliníkové kapotáži ve stříbrné barvě. Odkazuje na éru, kdy se Yamaha stala nejúchvatnější a nejoriginálnější značkou na trhu. Retrostyl je zvýrazněn červeným prošíváním na sedle.

Barva Garage Metal díky vysoce kvalitnímu provedení a nadčasovému stylu dokonale doplňuje jedinečný charakter modelů XSR900 a XSR700, neboť rovnou měrou kombinuje autentičnost a moderní pojetí.

Modely XSR v barvě Garage Metal budou k dispozici u prodejců Yamaha od března 2019.


Technické údaje modelu Sport Heritage
XSR900
• Kapalinou chlazený čtyřtaktní řadový tříválcový motor DOHC o objemu 850 ccm
• Konstrukce motoru s vysokým točivým momentem a klikovým hřídelem crossplane
• Lehký hliníkový rám s krátkým rozvorem kol
• Systém kontroly trakce a přizpůsobitelná nastavení motoru D-MODE
• K úpravám jako stvořený

XSR700
• Kapalinou chlazený čtyřtaktní řadový dvouválcový motor DOHC o objemu 689 ccm
• Konstrukce s klikovým hřídelem crossplane pro vysoký a silný lineární točivý moment
• Lehký, štíhlý a kompaktní rám
• Dva vlnové přední kotouče o průměru 282 mm
• Pro dokonalý zážitek z jízdy


Kolekce klasického oblečení Faster Sons 2019
Kolekci oblečení Yamaha Faster Sons rozšiřuje zcela nová řada doplňující nadčasový charakter motocyklů Sport Heritage. Nová módní trička, mikiny, svetry, čepice a návleky se vyznačují výrazným, jednoduchým vzhledem inspirovaným americkou motocyklovou scénou 70. let a dokonale vyjadřují autentický a neotřelý charakter značky Yamaha.

Pohodlné neformální oblečení se vyznačuje atraktivním módním vzhledem a špičkovou kvalitou. Je navrženo tak, aby se v něm každý cítil dobře - ať už jste jezdec, fanoušek značky Yamaha nebo prostě jen někdo, kdo ocení jeho elegantní klasické kouzlo. Nová klasická kolekce Faster Sons bude k dostání u prodejců Yamaha od konce února 2019.

Originální doplňky Yamaha: Ukažte svůj styl
Pořízení nového modelu Yamaha Sport Heritage je začátkem výjimečného vztahu, neboť tyto motocykly jsou jako stvořené k úpravám. Můžete tak vytvořit svůj vlastní jedinečný model XSR a díky řadě originálních doplňků Yamaha ho vylepšit, aby vyhovoval vašemu životnímu stylu.

Originální doplňky pro všechny motocykly v modelové řadě lze rozdělit do tří hlavních skupin. Funkční díly jako štíty, brašny a vyhřívané rukojeti zajišťují, aby každá vaše jízda byla co nejpohodlnější, zatímco stylové díly jako kryty Billet či kryty z uhlíkových vláken, mřížky a anodizované doplňky dodávají stroji na okázalosti.

A pokud toužíte po vyšším výkonu, podívejte se na řadu výfuků, nasazovacích tlumičů, seřizovacích prvků Billet či další doplňky.

Vytvořte si svou vysněnou sbírku v bezplatné aplikaci MyGarage
Aplikace MyGarage je nejlepším způsobem, jak vytvořit vysněnou sbírku motocyklů Yamaha - a navíc je zcela zdarma! Stáhněte si aplikaci a můžete začít vytvářet své vlastní přizpůsobené motocykly Yamaha.

V aplikaci MyGarage můžete přidávat nebo odebírat širokou řadu originálních doplňků a prohlédnout si motocykl ze všech úhlů. Jakmile stvoříte motocykly svých snů, můžete je uložit a sdílet s přáteli - a až se definitivně rozhodnete, která verze je pro vás ta pravá, stačí ji poslat prodejci Yamaha, který ji promění ve skutečnost.