Ke komplexní nabídce čtyřkolek a vozidel side-by-side Yamaha se připojuje nový model pro mladé

Společnost Yamaha Motor Europe se řídí touhou inspirovat zákazníky a pomáhat jim prožívat jejich emoce, od slibu značky „Revs your heart“ zaměřené na zákazníka až po koncept kando, „pocit sjednocení se strojem“, kterým se řídí design každého výrobku. Soustředění značky na vynikající technické zpracování, kvality a spolehlivost jejích výrobků se snoubí s kulturní silou učit se, inovovat a růst jako výrobce. Od motocyklů po závěsné motory, od lehkých vozidel po vodní skútry WaveRunner – každá řada je vytvářena s ohledem na zákazníka.

Tato orientace na zákazníka je nejzřetelnější v segmentaci, kterou společnost Yamaha používá. Rozdělení jednotlivých produktových řad do speciálních segmentů slouží zákazníkům jako podpůrné vodítko, které jim pomůže vybrat stroj, jenž jim přinese největší potěšení a bude jim dokonalým partnerem při práci nebo zábavě.

Novinky pro rok 2024 v sortimentu čtyřkolek a vozidel side-by-side

Jednou z hvězd nabídky pro rok 2024 je zbrusu nový model YFM110R. Tato čtyřkolka je určena pro děti od 10 let a jejím cílem je dále vylepšit velmi populární model YFM90R. Tento nový stroj nachází ideální rovnováhu mezi působivým výkonem a odezvou motoru o objemu 112 ccm se vstřikováním paliva a bezpečnostními prvky, které rodičům poskytnou naprostou jistotu. Děti dostanou tu nejlepší možnou přípravu na to, aby se staly dospělými závodníky. A jejich doprovod má požadovanou jistotu díky rodičovské kontrole, parkovacím brzdám a snadno udržovatelné technice.

Další letošní novinkou je Wolverine®RMAX™4 1000 LE vybavený robustní lakovanou karoserii a grafické prvky limitované edice, kterou stylově doplňuje lakovaný interiér a barevně sladěné sešívané potahy sedadel. Rozsáhlý balíček vylepšení tvoří unikátní systém D-Mode s režimy Sport, Trail a Crawl, 29" pneumatiky Carnage a tlumiče FOX® 2.0 iQS nastavitelné z kabiny.

Dalšími modely Wolverine, které dokáží upoutat pozornost a chytit za srdce milovníky dobrodružství, jsou dvě nové speciální edice. Modely Wolverine® X2 850 SE a Wolverine® X4 850 SE jsou nyní vybaveny odolnými radiálními pneumatikami, silným navijákem instalovaným z výroby, pokročilým odpružením, zpětným zrcátkem, barevně sladěnými koly a stylovým lakem a grafickými prvky.

Segment užitkových vozidel – #DRIVENBYRESULTS

V segmentu užitkových vozidel jde především o to, abyste zvládli práci, ať už jde o brázdění po rozježděných polních cestách, práci v divokých lesích nebo spolehlivý výkon v průmyslových závodech. Tato spolehlivá vozidla jsou robustní, odolná a výkonná a poskytují špičková technická řešení, komfort a neuvěřitelnou odolnost pro zaručený výkon, který jezdcům umožňuje mít radost z práce každý den v roce.

Modely řady 2024 s pohonem čtyř kol představují vzrušující nové barvy a grafické prvky zaručující svěží vzhled těchto klasických užitkových strojů. Legendární Kodiak je přímočarý dříč pro ty, kdo potřebují odolné a univerzální vozidlo, které v sobě spojuje výkonnost a spolehlivost. Viking je odolný vůz z řady side-by-side s mnoha funkcemi a s prostorným uspořádáním 3 sedadel. Je ideální pro přepravu malých týmů, které potřebují být v souladu.

Modely pro rok 2024 zahrnují:

  • Viking EPS
  • Kodiak 700 EPS SE
  • Kodiak 700 EPS
  • Kodiak 450 EPS SE
  • Kodiak 450 EPS
  • Kodiak 450

Objevte kompletní řadu užitkových vozidel

Segment pro volný čas – #DRIVENBYFREEDOM

Pro milovníky zábavy a vzrušení se v nabídce společnosti Yamaha objevují volnočasové čtyřkolky a vozidla side-by-side, které otevírají zcela nový svět možností trávení volného času. Od vzrušujících víkendových průzkumných výprav v lese až po nezapomenutelné chvíle na horách, které si dobrodružné duše užívají na maximum – tento segment se zaměřuje především na radost, svobodu a neuvěřitelné zážitky v přírodě.

Modely pro rok 2024 zahrnují:

  • Wolverine® RMAX™4 1000 LE (NOVÉ)
  • Wolverine® RMAX™2 1000 LE
  • Wolverine® RMAX™2 1000
  • Wolverine® X4 850 SE (NOVÉ)
  • Wolverine® X2 850 SE (NOVÉ)
  • Grizzly 700 EPS XT-R
  • Grizzly 700 EPS

Objevte kompletní řadu pro volný čas

Segment Sport – #DRIVENBYVICTORY

Čtyřkolky a vozidla side-by-side Yamaha ze segmentu Sport jsou určené pro ty, kteří chtějí dosáhnout maximálního výkonu, pro ty #DRIVENBYVICTORY. Pro závodníky v terénu, milovníky adrenalinu a ty, pro které je rychlá jízda zábava, jsou to stroje snů.

Pro mladší zájemce o vzrušení jsou mini-čtyřkolky Yamaha perfektní volbou pro každé dítě #DRIVENBYFUN. Tyto malé výkonné čtyřkolky poskytují nekonečné možnosti vzrušení a zábavy a zároveň se snadno udržují a používají.

Modely pro rok 2024 zahrnují:

  • YXZ1000R SS
  • YXZ1000R
  • YFM700R SE
  • YFZ450R SE
  • YFZ450R
  • YFM110R (NOVÉ)
  • YFZ50

Objevte kompletní sportovní řadu


Originální příslušenství a oblečení Yamaha

Pokud jde o výběr dílů, příslušenství nebo oblečení, jezdečtí nadšenci si vybírají jen originální výrobky Yamaha, které jsou dokonale přizpůsobené čtyřkolkám a vozidlům side-by-side společnosti Yamaha.

Jezdci si mohou vybrat z nejširší nabídky příslušenství pro užitkové modely, modely pro volný čas a modely Sport, které dokonale odpovídá potřebám zákazníka a nabízí dokonalé přizpůsobení jeho stroje a nejvyšší úroveň kvality a výkonu.

Oblékněte se tak, abyste udělali dojem – nabízíme celou řadu terénního oblečení značky Yamaha, včetně charakteristických dresů a rukavic, plus speciální jezdecké vybavení na čtyřkolky.

Naplňte svoje sny – nakonfigurujte si dokonalé čtyřkolky a vozidla side-by-side

Jedinečný konfigurátor Yamaha je speciální a poutavé digitální hřiště, které jezdce vtáhne a vdechne život jejich vizi ideálního vozidla z kategorie Sport, vozidla pro volný čas nebo užitkového vozidla. Konfigurátor zaměřený na zákazníky umožňuje jezdcům přizpůsobit si produkt Yamaha procházením a výběrem takové kombinace příslušenství, jakou si přejí. Na několik kliknutí pak mohou získat nabídku od vybraného prodejce. Pokud jsou připraveni svůj sen uskutečnit, mohou jim prodejci nabídnout přesný návrh pro přesnou konfiguraci vozidla. Konfigurátor je k dispozici na webových stránkách společnosti Yamaha nebo v její aplikaci MyGarage.

Stáhnout aplikaci MyGarage

Maximální orientace na zákazníka a komplexní nabídka pro čtyřkolky a vozidla side-by-side

Řada čtyřkolek a vozidel side-by-side pro rok 2024 představuje komplexní nabídku zaměřenou na zákazníka. Od rychlých sportovních strojů, přes robustní užitková vozidla a modely pro volný čas plné dobrodružství až po jízdu pro nejmenší – společnost Yamaha zůstává skutečně spojena s tím, co zákazníky skutečně zajímá.