Informace o cennách motocyklu MT-07

 

Nabídka

Společnost Yamaha stanovuje ceny pro model MT-07 2018

Od svého představení v roce 2014 byl model MT-07 nejprodávanějším motocyklem společnosti Yamaha. Atraktivní, všestranný a dostupný motocykl MT-07 se stal nejlepším sportovním motocyklem střední třídy v Evropě. Nový model 2018 je ještě dokonalejší a úchvatnější.

Nový model MT-07 zahrnuje řadu vylepšení, která navazují na silné stránky tohoto nejprodávanějšího naked motocyklu střední třídy, a zároveň vylepšuje jeho styl, vzhled i pohodlí při jízdě. Zdůrazňuje navíc i jeho skvělou kvalitu.

Nový vzhled kapotáže

Nový, vyzrálejší vzhled kapotáže modelu 2018 čerpá z ostatních modelů řady MT s větším zdvihovým objemem a zahrnuje nový vzhled nádrže s většími vzduchovými lapači, které mu dodávají dynamičtější vzhled. Odvážnější design světlometů navíc vytváří působivější vzhled. Výhodou nového modelu je také kvalitní provedení nové kapotáže, které zdůrazňuje neuvěřitelnou hodnotu modelu MT-07 2018 za výhodnou cenu.

Vylepšená jízdní poloha

Klíčovým prvkem nového modelu pro rok 2018 je příjemnější jízdní poloha, která zaručuje vyšší pohodlí při jízdě. Přepracovaná ergonomie byla navržena tak, aby vyhovovala jezdcům různého vzrůstu.

Zdokonalené odpružení

Vylepšená nastavení přední vidlice nabízejí zdvih 130 mm a hladké a předvídatelné odpružení sportovnějšího charakteru. Nový seřizovač tlumení při odskoku na zadním tlumiči zjednodušuje nastavení modelu MT-07 pro různé jízdní podmínky.

Vysoký a lineární točivý moment

Dvouválcový motor o objemu 689 ccm byl navržen v souladu s filozofií crossplane klikového hřídele společnosti Yamaha, je tedy vybaven 270stupňovým klikovým hřídelem přispívajícím k vysokému a lineárnímu točivému momentu, který modelu propůjčuje úchvatné zrychlení a sportovní výkon.

Kompaktní a lehký podvozek

Kompaktní podvozek modelu MT-07 a štíhlý trubkový páteřový rám, v kombinaci s centralizací hmoty a hmotností bez provozních náplní pouze 164 kg, zaručují hbité ovládání a snadnou manévrovatelnost.

35kW verze

Protože model MT-07 cílí na širokou škálu jezdců s různými zkušenostmi, společnost Yamaha bude i nadále model 2018 nabízet ve verzi s plným výkonem i s 35 kW. Modely ze série MT tak zůstávají dostupné pro každého.

Maloobchodní cena

Nový model MT-07 bude od konce března 2018 dostupný v barvách Night Fluo, Yamaha Blue a Tech Black. Ceny se v jednotlivých zemích liší, informace pro konkrétní zemi získáte od místního tiskového mluvčího.

Nové funkce modelu MT-07 2018

  • Zcela nová konstrukce kapotáže zaručující ještě dynamičtější vzhled
  • Výrazný nový design vzduchových lapačů
  • Přepracovaný přední světlomet
  • Zadní světlo ve stylu modelu MT-09
  • Upravený tvar sedla zaručující lepší jízdní polohu
  • Nové sportovnější nastavení přední vidlice
  • Zadní tlumič se seřizovačem tlumení při odskoku
  • Barevné provedení Night Fluo, Yamaha Blue a Tech Black

Originální příslušenství Yamaha

Společnost Yamaha vyvinula řadu vysoce kvalitního originálního příslušenství pro model MT-07, díky kterému si může každý zákazník sestavit vlastní jedinečný motocykl Hyper Naked. Řada zahrnuje výfuky Akrapovič, pevné a měkké brašny a nejrůznější sedla a štíty. Dále je k dispozici široká nabídka stylového příslušenství k našroubování, chráničů a páček Billet.

Aplikace My Garage (Moje garáž): Postavte si motocykl, kterému můžete důvěřovat

Majitelé strojů Yamaha nebo potenciální zákazníci si nyní mohou sestavit svůj vysněný motocykl. Využít mohou online konfigurátor na produktových stránkách motocyklů Yamaha Hyper Naked nebo mobilní aplikaci, která zobrazuje vybrané originální příslušenství přímo na motocyklu v úchvatném 360° 3D zobrazení. Aplikaci Yamaha My Garage si můžete snadno stáhnout do mobilního zařízení z obchodu Apple App Store nebo Android Google Play.

Originální oblečení Yamaha

Kolekce originálního oblečení zahrnuje jezdecké i běžné oblečení pro majitele motocyklů Yamaha Hyper Naked, včetně jezdecké bundy MT a širokého sortimentu oblečení pro volný čas, jako jsou trička, čepice, mikiny a další.