25 let odolnosti. Vypusťte šelmu.

Nový model Grizzly 700 v edici k 25. výročí
 

Jediným cílem značky Yamaha Motor je vzbuzovat emoce, které probouzejí v lidech nadšení a vytvářejí neuvěřitelné vzpomínky. Široká škála produktů značky má společný cíl: přinášet zákazníkům neuvěřitelné zážitky.

Aby společnost Yamaha podpořila zákazníky ve spojení s jejich vysněným strojem, rozděluje své produktové řady tak, aby zákazník bez námahy našel takový produkt, který potřebuje k zajištění požadovaného zážitku. Nabídka čtyřkolek a strojů side-by-side Yamaha zahrnuje modely užitkové, pro volný čas a pro sport.

Volnočasové čtyřkolky a stroje side-by-side Yamaha zahrnují legendární řadu vysoce výkonných terénních modelů RMAX™ 1000, které jsou opravdovou silou přírody, a neuvěřitelně všestranný model Grizzly, zkonstruovaný pro průzkum těch nejnáročnějších prostředí. A brzy bude ještě lepší, protože se představí nová edice Grizzly k 25. výročí, která zahrnuje bohaté dědictví tohoto legendárního stroje a vzdává mu náležitý hold.
 

Šelma je zpět!

Grizzly 700 v edici k 25. výročí navazuje na legendární odkaz původního modelu Grizzly 600 z roku 1998. Fanoušci tohoto klasického modelu si zamilují grafické zpracování nové edice. Ta se totiž snaží o charakteristický vzhled, díky němuž se Grizzly stal ikonou pro všechny dobrodruhy milující přírodu. Po dvou a půl desetiletích je tu edice k 25. výročí, která fanoušky modelu Grizzly jistě nadchne. Nová čtyřkolka nabízí výjimečnou kvalitu konstrukce a sadu příslušenství, která je plná dobrodružství a poskytuje bezkonkurenční jistotu při prozkoumávání těch nejextrémnějších terénů a divočiny. Každý aspekt vozidla oslavuje bohaté dědictví modelu Grizzly a umožňuje několika šťastným majitelům vlastnit kus skutečné historie společnosti Yamaha, která formovala moderní trh čtyřkolek v Evropě.
 

Voláme všechny aktivní dobrodruhy

Grizzly 700 v edici k 25. výročí je jako doma v divočině, umožňuje divoké víkendové výpravy nebo jednoduše promění jízdu v terénu v něco mnohem úžasnějšího. Tento Grizzly je ideální pro ty, kteří jsou #DRIVENBYFREEDOM bez ohledu na počasí, a pomáhá jim zažít volnost v přírodě plnou dobrodružství a zároveň zůstat chráněni před nebezpečím drsnějšího terénu. Jedná se o stroj, který byl cíleně zkonstruován tak, aby posouval hranice a pomáhal jezdcům žít na hranici možností, razit nové cesty v souladu se svým strojem a okolím a zároveň vzdávat hold původní síle přírody, klasickému modelu Grizzly 600.
 

Základní výbava medvěda
 

Grafické prvky k 25. výročí definuje modrá barva značky Yamaha a klasické šestiúhelníky, které představují přirozenou pevnost a odolnost. Ty doplňují prémiové dvoubarevné potahy sedla, barevně sladěná (obráběná) kola a tlumiče a tříbarevné barevné provedení, které dává tomuto modelu vyniknout. Exkluzivní grafické prvky k 25. výročí poskytují hrdým majitelům skutečný odznak cti.

Tento model se dodává s plně vybavenou sadou ochranného příslušenství, která dává stroji Grizzly agresivní vzhled. Odolný ochranný rám a přední spodní ochranný plech zaručují dodatečnou ochranu modelu Grizzly při extrémních dobrodružstvích. Dál už záleží jen na jezdci, protože přizpůsobené chrániče rukou odrážejí větve nebo kameny a rozšířené blatníky udržují bláto, vodu a další nečistoty na uzdě.

Ztělesnění technické dokonalosti
 

Grizzly 700 v edici k 25. výročí se spoléhá na vysoce výkonný motor s velkým objemem, který poskytuje nejlepší točivý moment a výkon ve své třídě. Druhá generace motoru MK II 686 ccm SOHC se 4 ventily disponuje nejnovějším vstřikováním EFI a také vyladěným mapováním jednotky ECU a přesnějšími tolerancemi, což zajišťuje nižší spotřebu paliva, působivý točivý moment a kultivovaný výkon motoru.

Špičková automatická převodovka Ultramatic® společnosti Yamaha využívá pozoruhodně odolný a účinný systém CVT. Okamžitě reagující převodovka si poradí v nejnáročnějším terénu a citlivá motorová brzda všech čtyř kol poskytuje větší jistotu a lepší ovládání stroje při jízdě ze svahu nebo pomalé technické jízdě.

Systém nezávislého zavěšení kol modelu Grizzly 700 v edici k 25. výročí je vybaven tlumiči plněnými dusíkem, u kterých lze nastavit předpětí a které tak umožňují změnit nastavení podle proměnlivého zatížení. Jedná se také o jediný model ve své třídě vybavený kotoučovými brzdami na všech kolech, které zaručují vynikající brzdný výkon a dokonalé ovládání.

Inteligentní pohonný systém On-Command® je vybaven pohodlným tlačítkovým ovládáním, které umožňuje plynulé a okamžité přepínání z pohonu 2WD, 4WD nebo 4WD s uzávěrkou diferenciálu a zpět pro optimalizaci výkonu v měnícím se terénu a povětrnostních podmínkách.

Ještě příjemnější dobrodružství

Grizzly 700 v edici k 25. výročí má jednu z nejvyšších standardních výbav ve své kategorii a je vybaven předním navijákem WARN VRX 25. Díky nosnosti 140 kg a možnosti tažení až 600 kg je tato špičková volnočasová čtyřkolka ideálním partnerem pro tažení, rybaření a kempování.

Pro vyšší pohodlí a nižší tělesnou námahu jsou modely Grizzly v edici k 25. výročí vybaveny elektronickým posilovačem řízení (EPS), který byl zajišťuje optimální rovnováhu mezi silou posilovače a zpětnou vazbou z řízení. Lehké řízení a přesné ovládání zvyšují pohodlí, jistotu a kontrolu jezdce.

K multifunkčním digitálním přístrojům modelu Grizzly 700 v edici k 25. výročí patří palivoměr, rychloměr, počítadlo kilometrů, dvě denní počítadla kilometrů, počítadlo provozních hodin, hodiny, kontrolka pohonu 4WD a uzávěrky diferenciálu, volič převodových stupňů a kontrolka řízení s EPS. Tři samostatné úložné prostory skýtají dostatek místa pro nářadí nebo osobní věci.
 

Jedinečný a exkluzivní
 

Souhrnně lze říci, že kromě již tak neuvěřitelných specifikací modelu Yamaha Grizzly 700 v edici k 25. výročí obsahuje následující exkluzivní funkce:

Odolný ochranný rám, přední spodní ochranný plech, rozšířené blatníky a chrániče rukou zvyšují ochranu jezdce i vozidla

Svěží grafické prvky k 25. výročí s robustními, přírodou inspirovanými retro šestiúhelníky v modré barvě Yamaha a výrazné tříbarevné provedení.

Jedinečné barevně sladěné dvoubarevné sedlo, tlumiče a velká 27" kola ze speciální edice

Štítek limitované edice k 25. výročí

Dokonalý vzhled

Jezdci si zamilují autenticitu tohoto modelu Grizzly v edici k 25. výročí a toto kvalitní dědictví je zachováno díky široké nabídce originálních dílů a příslušenství Yamaha. Po 25 letech nikdo nezná model Grizzly tak jako společnost Yamaha.

Dopřejte svému medvědovi svůj styl v aplikaci MyGarage

Společnost Yamaha vždy hledá lepší způsoby, jak uspokojit potřeby zákazníků, a to i v období před nákupem. Spolu se všemi čtyřkolkami pro volný čas a užitkovými čtyřkolkami Yamaha je model Grizzly 700 v edici k 25. výročí k dispozici v aplikaci MyGarage, kde si zákazníci mohou vyzkoušet nekonečné množství kombinací příslušenství a sestavit si tak svou dokonalou čtyřkolku. Individuální návrhy jsou vytvářeny pomocí výkonného 3D špičkového enginu pracujícího v reálném čase, který umožňuje zákazníkům zkontrolovat, jak jejich návrh vypadá z jakéhokoli úhlu ve vysokém rozlišení. Jakmile jsou spokojeni s tím, jak si vysněný stroj sestavili, mohou svůj výtvor poslat přímo prodejci.